Banankage med chokoladeovertræk

Denne banankage er simpelthen så lækker, og bliver kun bedre efter et par dage i køleskabet 😉

Jeg fik opskriften fra en af mine søde veninder, som gav lidt fif til hvordan jeg kunne gøre den endnu mere lækker 🙂

Opskriften er her: http://www.arla.dk/opskrifter/Banankage/

Jeg kommer en ekstra banan i, for at gøre den endnu mere klæg og lækker. Husk de gerne skal være overmodne.

Der udover kan man også komme hakket chokolade i (ca. 100 g). Det kan både være mørk- eller mælkechokolade – fx Marabou med daim. Hvis man gerne vil undgå, at chokoladen synker ned i bunden, kan man tage lidt mel og vende chokoladen i, før man blander det i kagen.

Jeg bruger Odense Marcipans overtrækschokoladen til overtræk. Den synes jeg fungerer rigtig godt.

Jeg bager min kage i en 22 cm springform, og den skal ca. have 40 min. i ovnen (ikke varmluft).

Opskriften fungerer også rigtig godt til muffins 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: